vlak voor kerst-naar het nieuwe jaar
Door: adbut
22 December 2007 | Spanje, Isla Cristina
Lieve kinderen en gelieven, moeders, broer en zussen plus aanhang, kleinkinderen, vrienden, goede bekenden en allen die onze beminden beminnen....
Nou ja, wat een aanhef om er toch maar voor te zorgen dat wij nu iedereen bereiken die we onze kerstboodschap willen doen toekomen.
Na een 4-tal onstuimige dagen - die overigens schitterende zeegezichten en een heerlijke strandwandeling opleverden - komen we weer tot jullie om de laatste verhalen van het oude jaar te vertellen. Hier schijnt de zon weer, de barometer stijgt en de wind is in z'n hok teruggekeerd en de plassen zakken gestaag terug in de zandige grond.
Eergisteren gaf het campingpersoneel een kerstparty: grote hoeveelheden wijn en een kantine vol verrukkelijke hapjes.
We werden overladen met goede wensen en moesten ons alles wat zij ons wilden geven laten welgevallen. Fantastiscvh! De personeelsleden verkleedden zich als kerstmannen en bleven ons overstelpen met gezang, drank en lekkere hapjes. Waar houdt het dan op? Na een aantal zeer gezellige uren (van 12.00 tot plm. 17.00 uur) toch maar vertrokken naar de tent en de rest van de meegekregen wijn opgemaakt...
Vanavond gaan we stad in om de lichtjes in de versierde straten te bekijken; het ziet er allemaal heel gezellig uit en de vrolijke kerstliedjes lijken in niets op de zware, bijna calvinistische orgelterreur van onze hollandse gezangen. Kerst is hier een heerlijk feest, we gaan met elkaar het oude jaar uit en dat de onbevlekte ontvangenis plaatsvond op 6 december en de geboorte op 25/12, blijft behoren tot de geheimen van de oude catholica.
Zo nu en dan hoor je hier een klein klapje (rotje oid), maar we hopen dat het grote vuurwerk dat we vorig jaar ervoeren in Monte Gorde hier wordt
geëvenaard.
Lieve allemaal, we melden ons weer als er wat te vertellen is. Wij wensen jullie al wat wenselijk is, veel geluk, een goede gezondheid, veel liefde en voorspoed en vooral de spirit om van het leven te maken wat je ervan verwacht.
2008 Wordt een perfect jaar - mijn aow/pensioenaanvbraag ligt al op de mat- en we gaan ervoor om dat met elkaar te realiseren.
Lieve groet van de kerstvluchtelingen
Ad en Nelleke
geëvenaard.
Lieve groet van de kerstvluchtelingen
Ad en Nelleke
22 December 2007 - 20:19
LO En Miek:
Wij wensen jullie een fijne kerst en een heel goed begin. Ons feest was geweldig. Na alle vorst nu weer ijsel en dooi. iedereen aan het schaatsen hier. groetjes en tot schrijfs. -
22 December 2007 - 20:30
Rita & Fred:
Wij wensen je een Goed Kerstfeest, een vrolijke en plesante jaarwisseling en vooral een voorspoedig 2008. Ik zal nog eens kijken of de kas voor de AOW wel gevuld is voor zo'n uitgave.
Maak er een mooi jaar van,
hartelijke groet Rita & Fred -
23 December 2007 - 12:29
Marcel Smit:
Corrie en Marcel wensen jullie heel goede kerstdagen en een gezegend 2008 met veel Elddis plezier toe.
Groetjes Marcel en Corrie -
24 December 2007 - 13:09
Mika:
fijne kerstdagen en een gellukig nieuwjaar -
01 Januari 2008 - 14:19
Francis:
EEn heel gelukkig nieuwjaar en dat alles jullie mag overkomen wat jullie ons toewensen lieve groeten van de offenbachjes -
01 Januari 2008 - 20:31
Lieske:
Veul heil en zegen in 2008!Liefs en groetjes,ff druk nu met het huis, Jan en Lieske