thuis- maar niet dakloos verder
Door: adbut
09 Juni 2008 | Nederland, Standdaarbuiten
hallo lieve lezer,
na een relatief lange afwezigheid op dit medium wil ik jullie even op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van de laatste weken. Op 29 april verlieten wij onze woning in Blijham, na een uitstapje naar Mallorca (hoe toevallig: vlak na het betrekken van ons huis in september 1978 maakten we eveneens een trip naar die bestemming) haalden we de nieuwe caravan (Elddis Crusader hurricane) bij dealer Gorter in Heinkenszand en even later onze bus (verlengde Renault trafic met dubbele cabine) in Groningen. Het inruimen na de eerste selectie van huisraad voor de opslag kon beginnen. Een dag of 10 later- na een genoeglijk verblijf op het terrein van onze buren aan de Bouwteweg- vertrokken we naar de eerste camping: bij oudleerling Dijkhoff in Vriescheloo. Vervolgens naar Hengelo (GLD) waar we Spanjegangers wisten met wie we gezellig herinneringen hebben opgehaald en nieuwe plannen gemaakt voor het winterseizoen. Zij zijn eveneens thuisloos en dus net al wij eigenlijk een soort zigeuners. Daarna naar Standdaarbuiten, waar ik dit bericht tik bij vrienden met wie we lekker zijn uitgeweest en plannen hebben besproken voor een trip naar de VS als we volgend jaar elkaar 35 jaar kennen. Je merkt het , lezer, we hebben het best druk en de zomer is nog niet eens begonnen. Morgen naar Vlissingen e.o. na een bezoek aan de caravandealer om wat eenvoudige zaken te laten regelen (je weet dat er altijd wat mankeert aan zo'n nieuwe bak) en vervolgens naar een camping ergens in het oosten waar we contact maken met andere Spanjegangers om wat af te spreken. Daarna? We zien wel, waar het mooi weer is gaan we staan, we hopen de kant van de Ostseeküste te bereizen of anders elders in Europa een leuke plek te vinden. In elk geval gaan we begin oktober richting Portugal/Spanje om daar een paar maanden te overwinteren. En zijn we dan niet meer bereikbaar? Jawel, via dit medium, op ad_but@live.nl of mobiel: 06 44814738, het telefoontje van Nelleke. Wij zullen de komende weken met enige tussenruimte in tijd en plaats van ons laten horen. Voor een ieder: en fijne en zonnige vakantie en het ga jullie goed!
Liefs van de "kampers"A
Liefs van de "kampers"A
12 Juni 2008 - 18:13
Ineke:
Hoi Ad en Nelleke,
Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe onderkomens.
Wij zijn net terug van een tocht door de USA (Florida, South + North Carolina, Georgia, Tennessee, en Virginia.)Heerlijk vakantieland - we hebben genoten. Geven jullie graag tips indien nodig.
Genietze verder!
Warme groetjes uit Aruba van Ineke en Willem -
13 Juni 2008 - 09:50
Fred & Rita:
Ben alleen een paar dagen cultuur wezen snuiven in Venetie. Warm, teveel mensen, maar zeer boiende stad. We wensen jullie veel plezier en zullen jullie blijven volgen via dit fantastische medium. Fred & Rita -
14 Juni 2008 - 18:48
Dina:
Hoi Ad en Nelleke,
Heb jullie bericht in goede orde ontvangen en gelezen dat jullie waarschijnlijk naar de Oostzeekust gaan.
Verder als Kiel zijn wij nog niet gekomen maar het moet er wel prachtig zijn in de zomer.
Zijn ook van plan om Rostock eens te gaan bezoeken.
We horen wel van jullie hoe het jullie daar bevalt.
Wens jullie alvast heel veel kampeerplezier en
uiteraard ook mooi weer.
Tot horens en ziens.
20 Juni 2008 - 12:20
Elina En Bert :
Hoi Ad en Nelleke,
Bedankt voor jullie berichtje.Leuke reis gewenst in jullie nieuwe caravan(huis op wielen).
Het ga jullie goed.
Groetjes Bert en Elina Koopman -
22 Juni 2008 - 13:26
Marcel Smit:
Ziet er goed uit zo,n Hurricane met Renault. Zien we jullie tijdens het najaarsweekend. groet Marcel en Corrie -
23 Juni 2008 - 09:28
Francis:
hoi wel twee dagen te laat meer zoals je weet hebben we een raar weekend achter de rug wat gelukkig goed afgelopen is maar alsnog hartelijk gefeliciteerd met je 65e verjaardag en dat je nog maar heel lang van je vrijetijd mag genieten. Hoop dat de bubbels gesmaakt hebben want dat weet je maar nooit met dat spul. Veel l.iefs vanons allemaal en we kijken uit naar de volgende verhalen -
27 Juni 2008 - 13:10
Ton En Diana:
jullie zijn er WEL op vooruit gegaan!! Luxe hoor, wordt een makkie om te overwinteren zo! Zie dat Ruby het ook nog goed doet, leuk. Wij zijn op zoek naar een chaletje, voor de zomer, dus leuk om te zoeken, volgende maand richting Denemarken voor een paar weken, en dan... eerst druiven plukken en stampen in noord portugal, en dan lekker weer Spanje (denken we). Liefs Ton en Diana -
28 Juni 2008 - 17:55
Johanna En Jan Hut:
Hallo Ad en Nelleke,
Wat een verassing toen we een briefje van jullie in de brievenbus vonden dat jullie niet meer op de Bouwteweg woonden. Nou ja, het bord "Te Koop" was weg en er stonden steeds andere auto's op het veld. Het lijkt ons geweldig wat jullie nu doen, maar daar is wel moed voor nodig, het equipment is zoals we zien wel top.
We zullen jullie berichtjes in de gaten houden en af en toe ook reageren, zodat je ook enigszins op de hoogte blijft van wat er op de Bouwte gebeurt. Wij hebben intussen nieuwe overburen, die druk met de verbouwing bezig zijn.
Het droevige bericht dat Jantje Köller afgelopen donderdag overleden is hebben jullie vast al gehoord.
Wij wensen jullie een fijne tijd toe, waar je ook bent (vast daar waar het mooi weer is?)en hopen dat jullie er echt van gaan genieten.
Vriendelijke groet van
Johanna en Jan Hut
30 Juni 2008 - 12:20
Maria:
he vutter,
nog van harte met je verjaardag. wat een wagen man. jij past qua lengte toch ook wel in een ford k?
dikke smok tiggel -
31 December 2009 - 15:42
Koos En Trijni:
Ook van ons de beste wensen voor 2010.
Je hebt lange tijd niets gehoord of gelezen; de conditie van beiden dreef de belangstelling meer in de eigen richting.
De klandizie van de apotheek is drastisch toegenomen.
Toch gaan we vol goede moed het nieuwe jaar in, met als belangrijkste plannen weer een reis in het voorseizoen naar het Franse platteland. Zoals je weet zijn wij in de zomer en in de winter thuis.
Kom straks weer veilig aan in dit kille landje aan de Noord(Zuider)zee en laat je ook eens in het Noorden zien
Vooralsnog hartelijk gegroet.