op de wintercamping op Isla Cristina
Door: adbut
27 Oktober 2008 | Spanje, Isla Cristina
Lieve lezer,
sinds een kleine week hebben we ons plekje op onze wintercamping Giralda gevonden. We staan op een fraaie zonnige plaats en nemen met ons nieuwe spul ruim 130 kwadraatmeter in beslag. De hele dag zon! We zijn wel 2 dagen bezig geweest met de inrichting van het geheel, maar met behulp van bekenden konden we een prima plaats "in de zandbak" verwerven.De reis naar deze plaats verliep niet zonder strubbelingen: eerst hadden we wat problemen bij het wegrijden van Ascou, waar wegwerkers bezig waren met asfalteringswerkzaamheden . We konden nauwelijks passeren en verloren dan ook een kapje van een aan de zijkant van de caravan. Daarna een mooie reis door de Pyreneeën naar Cambrils: een leuke camping, maar het weer werd minder. Twee dagen gestaan en doorgetrokken naar kennissen op een camping in Benicassim, nog steeds aan de Spaanse oostkust. Ook hier in eerste instantie matig weer, hoewel we ook nog een mooie wandeling over stranden en boulevard gemaakt hebben. Na twee dagen vertrokken we naar La Manga, maar nadat we geconstateerd hadden dat de mover er de brui aan had gegeven en de weerberichten niet beter werden voor dit deel van Spanje, toch maar besloten om verder te rijden en gps-er Ankie de opdracht gegeven om richting Cordoba te sturen. Dat lukte en na een kleine 600 km. kwamen we in Villafranca de Cordoba aan waar we een goede plek vonden. De 21-e doorgeredn naar Isla en de rest staat hierboven., Nu is het elke dag genieten, zwemmen e.d. en Ruby is weer een jonge hond. Hier vinden we weer veel lotgenoten van vorig jaar, de cursus Spaans gaat ook weer van start en internet is nog steeds gratis.Luitjes, het is gezellig en we zijn de hele dag druk met recreëren. Ook de broodbakmachine maakt zijn uren en zowel de wasmachine (langzaamwasser) als de snelle centrifuge verrichten hun bijna dagelijkse arbeid. Waar heb je dan nog een huis voor nodig?
OK, tot zover deze keer, we melden ons weer na verloop van enige tijd. Graag lezen we jullie reacties en onze dank voor de vorige. Het ga jullie goed op weg naar de winter en de donkere dagen voor kerst. Liefs van Ad&Nelleke
27 Oktober 2008 - 16:53
Ton En Diana:
kun je dit soort dingen niet beter persoonlijk zeggen, -
27 Oktober 2008 - 17:09
Dina:
Hoi Ad en Nelleke,
130 vierk. meter is een royaal bemeten ruimte voor een luxe bungalow denk ik. Met jullie ruimte zal het dus ook wel gaan neem ik aan.
Grappig is dat als je opgewacht wordt op de camping door oude bekenden.
Wordt vast weer een gezellige boel daar.
Als je straks ook nog Spaans spreekt is het helemaal super natuurlijk.
Wens jullie een hele fijne tijd daar op de wintercamping.
Hartelijke groeten en tot horens.
27 Oktober 2008 - 18:13
Lo En Miek:
Blij dat jullie weer heelhuids zijn aangekomen.groetjes uit het koude nederland -
27 Oktober 2008 - 19:20
Kirsti:
Bah, hier is het maar donker! Nu de klok ook weer een uur terug is gegaan, begint de wintertijd echt te komen. Ik heb de kaarsjes hier in huis maar weer aangestoken. geniet er dus maar lekker van!! -
27 Oktober 2008 - 19:51
Maxi:
zo wil ik ook wel zonder huis/thuis door het leven!
Dank en veel goeds verder, Ben en Maxi. -
28 Oktober 2008 - 09:45
Dineke:
Groeten uit Bellingwedde.
Voor jou als oud-vakbondsman Ad: we moeten weer op de barricaden a.s donderdag. Verder voor ons allemaal te hopen dat ABP zijn verstand heeft gebruikt bij de beleggingen. Veel gezondheid toegewenst,
Dineke -
28 Oktober 2008 - 11:09
Marianne Jonker:
Hier gaat het ook heel goed!! Ik heb een appartement in Blaricum gehuurd voor een jaar. Ziet er heel leuk uit en heeft een heeeeeel groot balcon!! Met de hele dag zon!
Walter werkt zich het "schompus" om alles in orde te krijgen. Alle schilderijen hangen. Nadat ze jaren afgewacht hebben om in de IPlaan opgehangen te worden!!
Het is een fantastische man!! Het voelt, alsof we al jaren bijelkaar zijn! Ik denk dat hij de hoofdprijs is!!
Gisteren in het AVL ook weer alles goed. Ze vindt me buitengewoon goed. En dat voelt ook!! heel prettig.
Vrijdag wordt de Scht. getransporteerd en ga ik de grond of zoiets,van het nw. appartem. betalen.Ik heb een prachtige pennenset gekregen van W. om alles te tekenen nu en vooral straks het Convenant.
De relatie met L. is slecht. Ik heb alles op papier gezet, eat ik te vorderen heb. Hij drinkt zo mogelijk nog meer en dan valt er niet te praten.Hij werkt de financ. zaak tegen, maar heeft me tot 15 nov. huishoudgeld gegeven. Tot die tijd MOET ik voor hem koken en zorgen. Dan gaan er andere sloten op de deur. Maar ik ga niet erder weg, voordat het financ. deel goed is. Moet de vlgd. huishoudster maar even op wachtgeld.....
Ik voel me hartstikke gelukkig met Walter en zijn liefde voor mij!Ik merk aan alles, dat hij er voor mij is. En ik vind hem ook heel aantrekkelijk!! En dat is ook belangrijk, na mijn kloostertijd....Houd jullie op de hoogte. geniet maar van elkaar en de zon. Ik weet nu hoe het voelt om samen te zijn!
dikke knuffel van Marianne -
28 Oktober 2008 - 21:36
Rita & Fred:
Ad & Nelleke jullie begrijpen dat ik ook altijd even snel de andere boodschappen Scan, soms bekruipt me het gevoel er even op te reageren maar niet dus. Het stukje tekst mist nog de bezieling van de eerdere stukjes. Komt met de tijd, doe je best en we blijven ons verbazen en genieten. Dank en veel plezier -
29 Oktober 2008 - 21:01
Maria:
Dag lieve Ad en Nelleke,
Wat geweldig dat jullie in Albi en Cordes zaten; daar vlakbij was onze camping (de bois redon). De kinderen hebben in de prachtige Kathedraal van Albi een kaarsje gebrand voor zwartje; een zeer chagrijnig konijntje waar nooit naar omgekeken is, totdat hij dood ging. Het heeft ons al heel wat kaarsjes gekost. De fonteinen van Albi waren ook zeer populair. Cordes is schitterend. Zijn jullie ook in St. Antonin geweest? Ons lievelingsplekje. Oh, het is prachtig daar en nu hebben we op dezelfde plekken gelopen. Vind ik zo grappig.
Zeg, je wilt het niet geloven Ad, maar weet je wat/wie er in een boekje van de kinderboekenweek (met als thema poëzie)stond? Moet ik het nog zeggen? Cees Spiering!!! Heb wel even aan jou en wim gedacht.
Nou, geniet van de zon. Ik zit in de kou te typen, terwijl een monteur onze ketel probeert te maken en het is koud in Nederland.
Veel plezier, geniet van 't ontje en van elkaar en van alles om je heen (nou ja Ad, niet alles natuurlijk!!!)
Groeten Maria